Årsmøte onsdag 25.02

Styret innkaller alle tilsluttet Haugesund Svømmeklubb til årsmøte onsdag 25.02 kl. 19 på møterommet i ishallen.

Forslag til årsmøtet må være styret i hende innen mandag 23.02. Sendes post@haugesundsvkl.no

Nordisk mesterskap i Sverige 12-14. desember

Eivind Bjelland fortsetter der han slapp under årets UM. I nordisk mesterskap i Sverige, satte han ny klubbrekord på 200 fri med tiden 1.52.00. Tiden holdt til en 9. plass og da var 7 av svømmerne han svømte mot, 1 år eldre. På 400 fri svømte han seg til finalen og gjorde nok en gang et godt løp. Tiden ble 3.54.55 som er like bak hans personlige rekord. Dette holdt en meget bra 4. plass. Eivind var også med på stafetter for Norge. På 4×100 fri tok Norge gull og Eivind hadde solide 50.86 på sin etappe. På 4×200 fri ble det en fin 3. plass hvor Evind hadde meget sterke 1.50.96 på sin etappe. Fantastisk svømt!

 

Julesprinten 7. desember i Stavanger

Årets siste stevne gikk av stabelen i Stavanger svømmehall, arrangert av Frisinn svømmeklubb. Ca 500 svømmere fra store deler av sør-vestlandet tok turen til Stavanger. Fra Haugesund Svømmeklubb deltok det 25 svømmere som gjorde sine saker svært bra. Det var personlige rekorder i ca 80% av alle startene og vi tok hjem 7 gull, 9 sølv og 6 bronse.

Nå er imidlertid årets siste stevne unnagjort og en tøff treningsperiode står foran svømmerne. På nyåret braker det nemlig løs igjen med Haugaland Kraft Open på Karmøy, Skagerak Swim i Kristiansand og årets store mål for mange svømmere i HSK, Landsdelsmesterskapet som går i Bergen. Mye spennende å se frem mot!

Juleavslutning søndag 14. desember

Førstkommende søndag, 14.12, er det juleavslutning for alle svømmerne i HSK. Det er i Haraldshallen kl 16.30-18.15. Det blir servert kaker, pølser og brus. Vi trenger også kake og kaffe til avslutningen så vi er takknemlige for alle som har anledning til å bidra med kake og kaffe. Det er lagt opp til at alle kan bade så det er bare å ta med badebukse/badedrakt. Svømmere, søsken, foreldre; alle er hjertelig velkomne!

UM/jr-NM 20. – 23. november i Bærum

Årets UM/jr-NM gikk av stabelen i Bærum hvor Haugesund Svømmeklubb var representert med 8 svømmere: Benjamin Alic, Eivind Bjelland, Christina Vestre, Fanny Zahl Thorsen, Therese Bjelland, Ingrid Leifsen, Camilla Mangersnes Birkeland og Ingrid Marie Thorsen. Haugesund svømmeklubb kom på 8. plass over de beste klubbene.

Det er vel ingen tvil om hvem som gjorde seg mest bemerket under årets UM/jr-NM; Eivind Bjelland perset på samtlige øvelser han stilte opp i, vant 6 gull og 2 sølv, satte 4 klubbrekorder og ble den mestvinnende under hele stevnet!  Continue reading

Rekruttstevne 23. november i Haraldshallen

Søndag 23. november arrangerte HSK rekruttstevne i Haraldshallen for våre yngste svømmere og de som nylig har begynt i svømmeklubben. Ca 90 gutter og jenter fra Stavanger Svømmeklubb, Solid fra Stord, HTK og selvsagt Karmøy Svømmeklubb i tillegg til våre egne, viste hva de kunne for fullsatte tribuner.

God stemning og flinke svømmere sørget for et veldig kjekt rekruttstevne.

Rekrutt

Nordsjøstevnet 7. – 9. november

Nordsjøstevnet, som går av stabelen i Stavanger, er et stort internasjonalt stevne med ca 600 deltakere fra 10 nasjoner. Mange gode internasjonale svømmere er på plass og nivået er veldig bra. Dermed siser det seg selv at det er tøffe krav for å komme med. Fra Haugesund deltok Benjamin Alic, Sander Rødje, Eivind Bjelland, Håkon Møllerhaug Hansen, Vetle Vatnem, Bjørn Olaisen, Christina Vestre, Ingrid Leifsen, Fanny Zahl Thorsen, Therese Bjelland, Ingrid Marie Thorsen og Camilla Mangersnes Birkeland. Continue reading