Nordisk mesterskap i Sverige 12-14. desember

Eivind Bjelland fortsetter der han slapp under årets UM. I nordisk mesterskap i Sverige, satte han ny klubbrekord på 200 fri med tiden 1.52.00. Tiden holdt til en 9. plass og da var 7 av svømmerne han svømte mot, 1 år eldre. På 400 fri svømte han seg til finalen og gjorde nok en gang et godt løp. Tiden ble 3.54.55 som er like bak hans personlige rekord. Dette holdt en meget bra 4. plass. Eivind var også med på stafetter for Norge. På 4×100 fri tok Norge gull og Eivind hadde solide 50.86 på sin etappe. På 4×200 fri ble det en fin 3. plass hvor Evind hadde meget sterke 1.50.96 på sin etappe. Fantastisk svømt!

 

Julesprinten 7. desember i Stavanger

Årets siste stevne gikk av stabelen i Stavanger svømmehall, arrangert av Frisinn svømmeklubb. Ca 500 svømmere fra store deler av sør-vestlandet tok turen til Stavanger. Fra Haugesund Svømmeklubb deltok det 25 svømmere som gjorde sine saker svært bra. Det var personlige rekorder i ca 80% av alle startene og vi tok hjem 7 gull, 9 sølv og 6 bronse.

Nå er imidlertid årets siste stevne unnagjort og en tøff treningsperiode står foran svømmerne. På nyåret braker det nemlig løs igjen med Haugaland Kraft Open på Karmøy, Skagerak Swim i Kristiansand og årets store mål for mange svømmere i HSK, Landsdelsmesterskapet som går i Bergen. Mye spennende å se frem mot!

Juleavslutning søndag 14. desember

Førstkommende søndag, 14.12, er det juleavslutning for alle svømmerne i HSK. Det er i Haraldshallen kl 16.30-18.15. Det blir servert kaker, pølser og brus. Vi trenger også kake og kaffe til avslutningen så vi er takknemlige for alle som har anledning til å bidra med kake og kaffe. Det er lagt opp til at alle kan bade så det er bare å ta med badebukse/badedrakt. Svømmere, søsken, foreldre; alle er hjertelig velkomne!