HSK årsmøte 19. mai 2021 blir digitalt

Styret innkaller herved til årsmøte i Haugesund svømmeklubb (HSK).

Årsmøtet avholdes elektronisk onsdag 19/5-21 kl 19.00. Eventuelle støttemedlemmer som ikke har fått tilgang til innkalling kan kontakte styreleder. Se kontaktliste på hjemmesiden og be om link til det elektroniske årsmøtet dersom du vil delta.

Fristen for å få behandlet saker i årsmøtet var satt til 14 dager før årsmøtet (senest 5. mai 2021).

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på svømmeklubbens vis klubbens hjemmeside og sendes ikke ut til medlemmene. Dokumentet finnes her.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært (støtte)medlem av HSK i minst 1 måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til HSK. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se lovnorm på hjemmesidene.


Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen HSK styret 

Digitalt årsmøte 17. juni 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Haugesund svømmeklubb (HSK).

Årsmøtet avholdes elektronisk onsdag 17/6-20 kl 19.00. Eventuelle støttemedlemmer som ikke har fått tilgang til innkalling kan kontakte styreleder. Se kontaktliste på hjemmesiden og be om link til det elektroniske årsmøtet dersom du vil delta.

Fristen for å få behandlet saker i årsmøtet var satt til 14 dager før årsmøtet (senest 3. juni 2020).

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på svømmeklubbens vis klubbens hjemmeside og sendes ikke ut til medlemmene.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært (støtte)medlem av HSK i minst 1 måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til HSK. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se lovnorm på hjemmesidene.


Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen HSK styret  

Jørn fikk hederspriser!

Idrettens hederspris ble utdelt av ordfører Arne-Christian Mohn under årets idrettskonferanse 14. november 2019 til vår trener gjennom 35 år Jørn Rødje! Over 30.000 timer på langs bassengkanten og deltagelse på utallige stevner og leiropphold har det blitt.

Under NM kortbane i Stavanger ble Jørn Rødje og Sarah Louise Rung tildelt årets hederstegn av Rogaland svømmekrets.

Sildabordet 2019!

Haugesund svømmeklubb bidrar i år igjen med en god dugnadsgjeng og hjelper Kokkenes Mesterlaug med å arrangere Sildabordet 2019!

Verdens lengste sildebord står dekket lørdag 17. august fra kl 11-13!

Dugnadsarbeidet for klubben starter allerede fredag kveld kl 18. Da må 15 svømmeforeldre rigge telt, losse tønner til bord og annet utstyr i lastebilen. Lørdag er over 35 personer tidlig i gang allerede kl 6:30 for å få det hele på plass i tide. Konkurransesvømmerne våre har obligatorisk oppmøte og får brukt litt muskler her! Lørdag må de foreldrene vi ikke allerede har slitt til pers for å rigge ned bord, scene, sild og annet ned fra kl 14 og utover.

Slitsomt arbeid – men en fantastisk dugnadsgjeng. Det skaper samhold og gir nye bekjentskaper spesielt for nye foreldre, samtidig som klubben tjener på dugnaden og gir litt tilbake til byens befolkning og tilreisende turister.

Swim Camp 2019

Haugesund Svømmeskole inviterer barn fra 1. – 8. klasse på Haugalandet til en uke spekket med aktiviteter fra kl 8:30 til 15:30 hver dag fra 24-28. juni!


Hovedaktivitet: Svømming.
Vi tilbyr tilpasset svømmeopplæring instruert av svømmeskolens dyktige instruktører.
Dagene blir fyllt med aktiviteter i gymsal, ute og i basseng. Det blir servert felles lunch og to fruktpauser til dagen.
Det er ingen krav om svømmeferdighet bortsett fra å være trygg i vann.
Pris kr 1800,- inkl lunch.
Påmelding via Tryggivann.no (kursid 88191)
For spørsmål send mail til buckland.christin@gmail.com

Ny svømmehall på Flotmyr!

Etter årsmøtet 20. mars informerte leder av idrettsrådet Rolf Børseth om planene for ny svømmehall . HSK er klare i sin tale – vi trenger et 25m x 25m basseng! Med økt bassengkapasitet til 10 baner vil det bli mulig for HSK å kunne utvide tilbudet for breddeidrett for barn, starte med svømming for funksjonshemmede og tilby svømmetrening for voksne.

Lei av vinter?


Klar for sommer og badetemperaturer? Vårens svømmekurs starter 2. uke i april og varer fram til sommeren! Hva med å gi barn gleden av å bli trygg i vann? Haugesund svømmeklubb har lært opp mange av sine tidligere svømmere i nettopp det å gi barn en trygghetsfølelse i vann. Flere typer kurs fordelt på flere type ferdighetsnivåer. Vi har kurs på Tysværtunet i Aksdal, Håvåsbassenget i Haugesund og kurs i Sveio sentrum med oppstart i januar! Hiv deg rundt og meld på her: https://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=19

Årsmøte

Årsmøte 2019 blir avholdt onsdag 20. mars kl 19:30 på Scandic Maritim Hotel

Saker som ønskes meldt inn til årsmøte må være gitt styret senest to uker før årsmøte. Saksdokumenter gjøres tilgjengelig en uke før årsmøtet.

Utover standard årsmøtesaker, vil det bli gitt informasjon om ny svømmehall og dommer rollen.

Styret ønsker alle klubbens medlemmer velkommen!