For en fin gjeng å være på tur med!

PÅ PLASS I BØMLO SYMJEHALL: Bak (fra venstre): Anne Marie, Dmytro, Beinur, Henrik, Eila og Tage. Foran (fra venstre): Trener Anna, Ella, Lise Marie, Kaja, Sunniva, Nazar, Jacob, Astrid og trener Maria.

Denne første helgen i februar  har Haugesund Svømmeklubb gjennomført en vellykket og fin treningssamling på Bømlo.

Vel 15 svømmere fra C- og B-gruppen har overnattet på Bømlo vgs. og hatt tre gode treningsøkter i Bømlo Symjehall. Med på turen var trenerne Maria og Anna, samt et knippe foreldre som reiseledere og sjåfører.

Alt i alt har det væt en veldig fin helg, både treningsmessig og sosialt. Ja, trenerne fikk også kjørt gjennom opplæring i livredning!

For de fleste svømmerne var dette den første overnattingsturen i regi av HSK. Reiselederne melder at det har vært en kjempefin gjeng å være på tur med, og vi håper at alle har hatt en kjekk helg.

En ekstra takk til våre sponsorer Haugli Bakeri, Haugesund Sparebank og Haugaland Kraft, som alle har bidratt litt ekstra til å gjøre denne samlingen fin for klubbens yngste svømmere.

PAUSE MED BRETTSPILL FRA HAUGESUND SPAREBANK: Fra venstre: Sunniva, Kaja, Astrid og Anne Marie.

TRENING: Her gjør gjengen seg klare for stafett.

LUNSJ: Fra venstre: Tage, Jacob, Ainur, Beinur og Eila.

LIVREDNING: Trenerne Maria (foran) og Anna lærte også gjengen opp i livredning. Fra venstre: Dmytro, Nazar, Ella og Kaja.

SPISEPAUSE: Med pizzaboller fra Haugli Bakeri og drikkeflasker fra Haugaland Kraft. Fra venstre: Ella, Sunniva, Kaja, Astrid og Lise Marie.

BØMLO SYMJEHALL: Her hadde vi tre fine økter.

SULTNE: Fra venstre: Nazar, Tage, Henrik og Dmytro.

I MATKØ: Lise Marie, Sunniva, Astrid og Anne Marie.

PRØVER SEG PÅ LIVREDNING: Sunniva (t.v.) og Lise Marie.

Lek etter en fin treningsøkt.