Sesongstart 2023-24

HJEMMEBANE: Både A-, B- og C-gruppen til Haugesund Svømmeklubb trener i Haraldshallen.

Treningene til Haugesund Svømmeklubb starter opp igjen rundt skolestart. Her er litt info om aktiviteten i de ulike gruppene våre:

C-gruppen

C-gruppen er introduksjonen til Haugesund Svømmeklubb. Her er målsettingen å utvikle grunnleggende basisferdigheter i vannet. Det stilles krav til å kunne svømme 50 meter crawl sammenhengende for å begynne.

Treningstider

Mandag 17-18, Haraldshallen.

Tirsdag 18.15-19.15, Håvåsen (ekstratilbud for de som ønsker det).

Torsdag 17-18, Haraldshallen.

Vi kommer tilbake med mer konkret info om når treningene starter opp igjen litt senere.

Trener er Maria Hoell (Telefon: 981 23 137. E-post: maria@hoell.no)

Rekruttstevner

De som er med i C-gruppen kan delta på rekruttstevner. Dette er stevner uten dommere eller resultat-rangering av svømmerne. Tider tas med stoppeklokke, men det viktigste her er å ha det gøy og få erfaring med svømmestevner. Alle får deltakermedalje.

Oppdatert informasjon om treninger, stevner, sosiale arrangementer o.l. legges ut på Facebook-gruppen «HSK gruppe C».

Svømmeutstyr og klubbklær

Først av alt: For svømmerne i C-gruppen holder det lenge med badedrakt/badebukse, svømmebriller og badehette for å være med på treninger og rekruttstevner.

Om noen ønsker å kjøpe eller selge svømmeutstyr, er Facebook-gruppa «Salgsgruppe HSK» en fin plass å prøve.

Nye HSK-badehetter koster 75 kroner. Hettene kan kjøpes hos trenere, og pengene vippses til HSK (#79563). Husk å merke innbetalingen med navn og hva innbetalingen gjelder.

Kjøp av klubbklær skjer på klubben.no. Her er rabattkoden vår nordre24. Følg med på Facebook-gruppa for informasjon om når det åpnes opp for en samlet bestilling fra klubbens medlemmer.

Medlemskontingent og treningsavgift

Medlemskontingenten er på 900 kroner per år. Faktura sendes ut på våren.

Treningsavgiften er 1.200 kroner per år. Innbetalingen er delt i to, det vil si én for vår og én for høstsemesteret. Faktura sendes ut.

Inntektene klubben får på dugnader gjennom året, kommer svømmerne våre til gode gjennom lavere egenandeler. Det kommer mer info om dugnader senere.

For å holde dere oppdatert på andre ting som skjer i klubben, anbefaler vi Haugesund Svømmeklubbs Facebook-side.

————————————————————————————————

B-gruppen

I B-gruppen fortsetter en på det man startet på i C-gruppen. Her er målsettingen at svømmerne skal beherske alle de fire svømmeartene: Butterfly, rygg, bryst og crawl.

Treningstider

Mandag 16-18, Haraldshallen.

Tirsdag 17-19, Haraldshallen.

Torsdag 17-18, Haraldshallen.

Vi kommer tilbake med mer konkret info om når treningene starter opp igjen litt senere.

Trener for B-gruppen er Kalin Valkovski.

Stevner

B-gruppen vil svømmerne få anledning til å delta i regionale, approberte konkurranser. Det betyr kort fortalt konkurranser med dommere, tidtaking og resultatlister.

Egenandel er som regel 300 kroner per konkurransedag i slike stevner. Summen vippses i forkant til Haugesund Svømmeklubb (#79563).

På stevner som strekker seg over flere dager forsøker vi å få til overnatting på skoler i nærheten av svømmehallen. Som regel ordner dette seg.

Dersom man ikke ønsker å benytte seg av skoleovernattingstilbudet, må svømmerne selv fikse overnatting privat eller på hotell.

Under «lenker» på nettsiden vår er det informasjon om hotellavtaler og rabattkoder vi har med hoteller i Bergen og Stavanger.

Det er slett ikke dumt å laste ned app-en «Livetiming Medley Reader» før stevnestart. Der finner du blant annet heatlister med tidspunkt for når svømmerne skal i aksjon.

Oppdatert informasjon om treninger, stevner, sosiale arrangementer o.l. legges ut på Facebook-gruppa «HSK gruppe A + B».

Svømmeutstyr og klubbklær

Om noen ønsker å kjøpe eller selge svømmeutstyr, er Facebook-gruppa «Salgsgruppe HSK» en fin plass å prøve.

Nye HSK-badehetter koster 75 kroner. Hettene kan kjøpes hos trenere, og pengene vippses til HSK (#79563). Husk å merke innbetalingen med navn og hva innbetalingen gjelder.

Kjøp av klubbklær skjer på klubben.no. Her er rabattkoden vår nordre24. Følg med på Facebook-gruppen for informasjon om når det åpnes opp for en samlet bestilling fra klubbens medlemmer.

Medlemskontingent, treningsavgift og startlisens

Medlemskontingenten er på 900 kroner per år. Faktura sendes ut på våren.

Treningsavgiften i konkurransegruppene er 1.800 kroner per år. Innbetalingen er delt i to, det vil si én for vår og én for høstsemesteret. Faktura sendes ut.

Det vil bli sendt ut faktura fra Norges Svømmeforbund for startlisens 2022. (9-12 år: 350 kroner per år, 13 år og oppover: 750 kroner per år).

Fakturaen er sendt til den e-postadressen som er registrert på svømmeren i «Min Idrett». Faktura sendes i første halvdel av januar hvert år. Disse fakturaene har en tendens til å legge seg i mappen for søppelpost. Ta kontakt dersom faktura ikke dukker opp da det er viktig at lisens er betalt før deltagelse i approbert stevne slik at svømmer er dekket av forsikring og for å være sikker på å få registrert oppnådd tid i stevnet.

———————————————————————————

A-gruppen

A-gruppen er for utøvere som vil drive med svømming som konkurranseidrett. Her vil svømmerne få tilbud om å delta på regionale, nasjonale og internasjonale stevner, i tillegg til treningsleirer.

Det stilles krav til antall treninger for svømmere som er med i konkurransegruppen.

Treningstider

Ut fra alder trener svømmerne i konkurransegruppen på disse tidene i Haraldshallen:

Mandag: 15:00-17:00 – Basistrening kl. 17:00-17:45

Tirsdag: 06:00-08:00 og 17:00-19:00 – Basistrening kl. 16:00-17:00

Onsdag: 15:00-17:00 – Basistrening kl. 17:00-17:45

Torsdag: 15:00-17:00 – Basistrening kl. 17:00-17:45

Fredag: 15:00-17:00 – Basistrening kl. 17:00-17:45

Lørdag: 08:00 – 10:00 og 17:00-19:00

Søndag: 08:00-10:00 og 16:00-18:00

Basis/styrketrening i sal (Haraldshallen)

Trenere er:

Jørn Rødje, tlf. 915 56 692

Øystein Vestre, tlf. 906 83 633